El Vila-real es menja el Sevilla

El Vila-real va deixar sentenciat el partit en la primera meitat

Els andalusos ja encadenen vuit partits oficials sense guanyar

El Vila-real i el Sevilla van marxar ahir del Madrigal amb sensacions oposades. Mentre que els andalusos cada jornada que passa veuen perillar amb més nervis la classificació per a la lliga de campions i l'Europa League, els grocs, en canvi, veuen amb més esperances i il·lusió ficar's-hi.

Els de Juan Carlos Garrido van esborrar del camp el Sevilla en la primera meitat a còpia d'un futbol elèctric, ràpid que va desbordar un rival espès, fosc i sense esma. Tant és així, que els locals van encarrilar i gairebé sentenciar el partit en la primera meitat. Ja en el minut 3, Palop va haver d'intervenir en un xut d'Àngel i en el minut 5 ja va haver de recollir una pilota de dins la porteria després d'una jugada de Nilmar i un gol de Rossi. L'avantatge no va relaxar els castellonencs, que poc després van tornar a tenir dues ocasions, la segona va acabar amb una rematada de Llorente a gol. El vendaval d'ocasions va continuar i el resultat hauria pogut ser molt més ampli en el descans.

Just en l'inici de la segona part, un cara a cara de Luis Fabiano fallit davant Diego López hauria pogut canviar el guió del matx. Tot i que no va ser així, el Sevilla va tenir el control de la pilota, però li va faltar l'encert. Un encert que sí que va tenir Pires en un contraatac en el darrer minut.

VILA-REAL

3

SEVILLA

0

VILA-REAL:

Diego López, Ángel, Gonzalo, Musacchio, Capdevila, Bruno, Cani (Pires Min. 78), Ibagaza ( David Fuster, 82'), Rossi, Nilmar, Rossi.

SEVILLA:

Palop, Stankevicius, Escudé, Dragutinovic, Fernando Navarro, Renato, Romaric (Lolo, 67'), Adriano, Capel (José Carlos, 80'), Negredo (Kanoute 45') i Luis Fabiano.

GOLS:

1-0 (5') Rossi, 2-0 (17') Llorente. 3-0 (90') Pires.

ÀRBITRE:

Turienzo Álvarez (col·legi de Castella i Lleó).
T.G.:
Joseba Llorente, Bruno Soriano, Adriano, Fernando Navarro.
T.V.:
Cap.

El tècnic nou no genera la reacció

Ahir debutava Antonio Álvarez a la banqueta del Sevilla en detriment de Manolo Jiménez. Un debut decebedor copsant el joc i resultat d'un Sevilla que ja ha encadenat vuit partits oficials sense guanyar (sis en la lliga i dos en la Champions). Al final del matx, el tècnic es defensava: «Només he fet tres entrenaments. Hem de treballar encara l'aspecte físic i tàctic i assimilar el nou estil de joc.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.