L'Espanyol i el Barça empaten 1-1

Álvaro Vázquez aconsegueix l'empat al minut 40 de la segona part

Cesc marca el 0-1 al minut 15 amb una rematada de cap d'una passada d'Alves

35.122 aficionats acudeixen a la convocatòria d'aquest diumenge a Cornellà-El Prat

L'Espanyol i el Barça han empatat aquest diumenge en el partit de lliga celebrat aquest diumenge a l'estadi de Cornellà-El Prat. Cesc ha avançat els visitants al marcador quan passaven 15 minuts de l'inici del derbi barceloní, i Álvarez ha marcat l'1-1 definitiu quan faltaven cinc minuts per al final. Els blaugrana acaben la divuitena jornada amb 38 punts, cinc per sota del Reial Madrid. Els locals ho fan amb 24 punts i en la vuitena posició.

A la primera part, els dos equips han jugat molt igualats, tot i que ha acabat amb 0-1 a favor dels blaugrana. El primer terç del joc ha estat el més intens amb oportunitats com les dues rematades de Verdú que ha aturat Valdés al minut cinc, o la d'Alexis al minut onze. Messi ha rebut una targeta groga per controlar la pilota amb les mans.

Al quart d'hora del començament del partit, Cesc Fàbregas ha obert el marcador amb una rematada de cap d'una centrada d'Alves.

Vint minuts després del descans, Pochettino ha substituït Romaric pel jove davanter Álvaro Vázquez. Aquest ha aconseguit el gol de l'empat al minut 40 de la segona part.

Poc abans, Guardiola ha fet el primer canvi i ha fet entrar Pedro per Alexis. Ha estat el jugador canari qui ha assistit Messi en l'única ocasió que ha tingut l'argentí i que s'ha estavellat al pal.

El porter de l'Espanyol, Cristian Álvarez, ha estat rellevat per Kiko Casilla a causa d'una lesió.

Els blaugrana encara han tingut una última ocasió de remuntar ja en temps afegit, quan Piqué ha estavellat una altra pilota a la fusta.

Alineacions de gala

El partit de lliga entre l'Espanyol i el FC Barcelona ha començat aquest vespre amb les alineacions de gala de tots dos equips.

L'onze titular dels locals ha estat Cristian Álvarez a la porteria; Raúl Rodríguez, Jordi Amat, Dídac i H. Moreno a la defensa; J. Verdú, Romaric, Weiss, Forlín Thievy al mig camp i Sergio García al capdavant. Durant el descans Pochettino ha substituït Weiss per Javi López.

Per la seva banda, els blaugrana, que han jugat amb samarreta negra, han sortit amb Valdés a la porteria; Puyol, Piqué i Vidal a la defensa; Xavi Busquets, Iniesta al mig camp, i Alves, Cesc, Alexis i Messi a la davantera.

35.122 espectadors han acudit aquesta nit a l'estadi de Cornellà-El Prat. Abans de l'inici del matx, s'ha celebrat un minut en memòria del Dr. Salvador Oliveras, metge de l'Espanyol durant més de trenta anys.