Ettiene Eto'o, amb la Pobla

El germà petit del davanter de l'Inter s'està entrenant a prova amb el filial del Nàstic

També juga en punta i va formar part de la selecció camerunesa en el mundial sub-20

La Pobla de Mafumet té des d'aquesta setmana a prova Ettiene Eto'o, el germà petit de l'actual davanter de l'Inter de Milà i exjugador del Barça. El també punta de 19 anys estava actualment sense equip després d'haver viatjat a Egipte per participar en el mundial sub-20 el setembre i l'octubre passats, tot i que no va arribar a disputar ni un minut amb la selecció camerunesa, que va quedar última del seu grup. La temporada passada, però, sí que va ser una peça important al Mallorca juvenil i, fins i tot, va debutar amb el filial del conjunt balear, que va aconseguir l'ascens a segona B i va arribar a participar en la fase d'ascens final.

El seu possible fitxatge pel conjunt grana està pendent del nivell que mostri en aquests entrenaments a les ordres de Santi Coch, encara que, com explica el director del futbol de base del Nàstic, Yago Aguilar, «el club no s'ha marcat cap data límit, ja que el jugador arriba d'un període d'inactivitat tot i que s'estava entrenant en solitari». Segons Aguilar, Ettiene Eto'o «és un davanter de referència, ràpid, creatiu i hàbil amb les dues cames». Un perfil que a priori compleix amb les necessitats de la Pobla, que vol corregir el mal inici de lliga.

No es compta amb Trujillo.

La Pobla està estudiant la possibilitat de rescindir el contracte del lateral Andrés Trujillo. El canari va fer la pretemporada amb el Nàstic a Rialp, però no està comptant per a Santi Coch i ha demanat la baixa.

David Eto'o, a prova al Bellinzona suís

L'altre germà de Samuel Eto'o, David, de 22 anys, continua sense gaire sort el seu periple buscant un equip per consolidar-se. Després de deixar el Reus Deportiu al final de la temporada passada (15 partits i 1 gol), David Eto'o ha estat a prova últimament en el Bellinzona de la primera divisió suïssa, que finalment l'ha acabat descartant. En només cinc anys, el punta camerunès ha estat en dotze equips repartits en cinc estats –França, Suïssa, Ucraïna, Grècia i Espanya– i en tots ha tingut molt poc protagonisme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.