Aleixo (Pobla) completa la llista

El punta del filial entra per primer cop en una convocatòria per cobrir la plaga de baixes en atac

Aleix Vidal, conegut en el futbol com a Aleixo i que debuta avui en una convocatòria amb el Nàstic, va néixer fa poc més de 20 anys a Llorenç del Penedès i ja té un currículum extensíssim. En la seva etapa de formació va passar per vuit clubs diferents: el Valls, el Baix Camp, el Barça, el Veterans de Cambrils, el Nàstic, el Madrid, el Reus, l'Espanyol i el Damm. L'estiu de l'any passat va acabar la seva etapa de juvenil i va fer un salt força gran: va marxar cedit al Panthakrikos, de la primera divisió grega, amb el qual va disputar vuit partits de lliga. Aquest estiu, finalment, ha tornat a prop de casa, on podria trobar l'oportunitat de fer el salt, ja que ha anat a parar a les files de la Pobla de Mafumet i té contracte per un any amb opció a tres més al Nàstic.

A la vista, doncs, hi ha la fita de formar part de la plantilla del primer equip la temporada vinent: «Sempre m'ha fet il·lusió jugar a l'equip més fort del meu poble.» De moment ja ha fet el primer pas: entrar en una convocatòria -lluirà el dorsal 44-. L'ha fet, en part, a causa del grapat de baixes en atac que hi ha al primer equip, però també és una recompensa pel seu rendiment a la Pobla, en què és el referent ofensiu de l'equip i el jugador més desequilibrant.

«No m'ho esperava [entrar en la convocatòria], però somiava que arribés aquest moment i estic preparat per debutar si tinc minuts», afirma el de Llorenç del Penedès, que no està gens nerviós: «L'any passat ja vaig jugar en la primera divisió de Grècia i això m'ajuda a estar més tranquil.» Aleixo –conegut amb aquest nom perquè el seu pare l'anomena així en referència a com ho fan els argentins– relata que la lliga hel·lena «és un altre món, es practica un futbol més espès, però es viu amb més passió».

El davanter grana es defineix com un «jugador senzill», que s'adapta «bé a qualsevol posició del mig del camp cap endavant», i es pren el nou repte amb molta humilitat, ja que afirma: «No sóc res de l'altre món.» De moment, en el filial, ja ha demostrat que aquesta afirmació no és del tot certa. Ara, espera demostrar-ho amb la samarreta del Nàstic.

LA FITXA

Aleix Vidal Parreu
Naixement: 21-08-1989 Llorenç del Penedès Demarcació: Davanter Trajectòria en el futbol de base: Valls, Baix Camp, Barça, EFV Cambrils, Nàstic, Madrid, Reus, Espanyol i Damm. Trajectòria en el futbol professional: Panthakrikos (1a divisió grega), hi va jugar 8 partits, i la Pobla de Mafumet (3a divisió). Números amb la Pobla: 11 partits jugats (809') 3 gols marcats 2 targetes grogues


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.