El Lleida continua sense veure porteria i perd a casa contra l'Oriola (0-1)

El Lleida va deixar passar l'oportunitat de sortir de la zona de descens en perdre al Camp d'Esports contra l'Oriola. L'equip d'Emili Vicente es va veure condemnat per la principal carència que està mostrant aquesta temporada: les enormes dificultats que té per fer gols. Ahir, contra un equip que amb prou feines el va inquietar, no va aconseguir xutar ni un sol cop en tota la primera meitat. Els lleidatans, a qui se'ls acumulen les baixes per lesió, van arribar a forçar la participació de Xavi Jiménez i Jerson, però ni amb ells al camp se'n van sortir. L'Oriola va aprofitar una de les poques ocasions de què va disposar per marcar l'únic gol del partit (55'). El Lleida, que fins llavors tenia el control del joc i la possessió de la pilota, però es mostrava inofensiu en atac, no va saber encaixar el cop del 0-1 i durant uns minuts va semblar resignat a la seva sort. Però en els 10 minuts finals els blaus sí que van posar-se les piles: Dani Pujol i Cheli van xutar fora, Sellarés va rematar de cap al pal i el porter Ricardo va evitar el xut potent de Miki.