L'Olesa i la Rapitenca empaten en un partit molt espès

L'Olesa i la Rapitenca van empatar ahir a zero en un partit ensopit i que pràcticament no va presentar ocasions de gol.

Els del Montsià van ser els dominadors de l'enfrontament, però la seva falta de definició en els metres finals va impedir que marxessin amb els tres punts. En la primera meitat només Sergi Grau ho va intentar amb un xut que Pujol va aturar bé (22') i, tot i que els locals van acabar aconseguint el control de la pilota abans del descans, no hi va haver més ocasions de gol.

Després de la represa, l'empenta dels visitants es va fer palesa, i al cap de tres minuts Sergi Grau i Gilabert ja havien provat de sorprendre el porter local amb dos potents xuts que entre Moisés i el mateix Pujol van aconseguir deixar en un no res. El domini de la Rapitenca, però, es va anar diluint a mesura que passaven els minuts i l'Olesa ho va aprofitar per aconseguir la pilota i gaudir d'alguna ocasió. En el minut 76, Oriol hauria pogut fer l'1-0 després d'un clar contraatac que Miki va desbaratar amb encert, i ja en els instants finals Carreño i Peque van tenir una doble ocasió.