La Pobla fa un pas més per fugir del pou

El filial del Nàstic encadena contra el Castelldefels la segona victòria i es manté fora del descens

Dues dianes de Cristino i una del debutant Etienne Eto'o van ser la clau del triomf grana

Santi Coch
ENTRENADOR DE LA POBLA
«Estic satisfet amb el resultat que hem aconseguit, tot i que en algunes fases del partit
hem pecat de jugar
massa accelerats»
«L'equip està madurant, és una llàstima els dos gols que hem encaixat, però hi ha una millora i els últims resultats ens donaran confiança amb vista als pròxims dos partits»
«L'Etienne Eto'o ha fitxat per la Pobla per aportar-nos coses i avui [per ahir] ha participat en la jugada prèvia al segon penal i ha fet un gol. És un futbolista que juga per als companys i estic content per ell, ja que el partit que ha fet avui
li donarà confiança»

Les sensacions a la Pobla eren positives després de dos empats i la victòria de diumenge passat a Sant Carles de la Ràpita. Tot i això, feia falta que el conjunt grana certifiqués la seva millora contra un rival, el Castelldefels, que arribava al municipal en forma. I així va ser, ja que el filial del Nàstic va superar els del Baix Llobregat gràcies a dos gols de penal de Cristino i una gran rematada de cap d'Etienne Eto'o, que ahir va debutar de la millor manera possible, ja que també va participar de la jugada prèvia al penal del segon gol.

Tot i el bon desenllaç, el partit va començar malament per als pobletans, que en una desconnexió defensiva quan només s'havien jugat nou minuts van encaixar el primer gol. L'encarregat de fer-lo va ser Boris, que va rebre sol davant el Yelco i no va tenir gaires problemes per superar-lo. La Pobla, però, va portar la iniciativa i, d'aquesta manera, va aconseguir l'empat gràcies a un penal comès sobre Aleixo que Cristino, amb la mestria de sempre, va solucionar en el segon intent –l'àrbitre va ordenar repetir el primer, que també va entrar–. Abans del descans, els dos equips haurien pogut marxar amb avantatge, ja que Ñoño va tenir el segon en una falta que es va estavellar en el pal (39') i Fermo va rematar fora quan estava sol davant el porter local (45').

En la segona part, la Pobla es va esperonar i, després d'un un contra un d'Aleixo que Àlex va saber refusar (50') van arribar dos gols en poc més de cinc minuts. El primer va arribar després d'un altre penal sobre Aleixo que Cristino va transformar (62') i el 3-1 va ser obra del debutant Etienne Eto'o. El davanter camerunès va rematar de manera impecable un córner i va deixar el partit gairebé sentenciat.

Això sí, va tocar patir una mica, ja que el Castelldefels va escurçar la diferència gràcies a Roberto Camacho (79') després d'un altre desajustament defensiu. Tot i això, la Pobla va mantenir la solidesa defensiva i va aconseguir tres punts que li permeten afrontar els pròxims dos partits, contra rivals directes, el Cassà i el Premià, amb la confiança que dóna la victòria i el fet d'encadenar quatre partits sense perdre.

LA POBLA DE MAFUMET
3
CASTELLDEFELS
2
LA POBLA DE MAFUMET:
Yelco, Chechi, Vivó, Denís, Fernando, Llobet (Etienne Eto'o, 60'), Cristino, Ñoño (Ivan González, 85'), Roca, Esteve (Alfons, 90') i Aleixo.
CASTELLDEFELS:
Álex, Javi González (Lavilla, 77'), León, Sergio Navarro, Pablo Leal, Jorge Sánchez, Alberto (Toni Pérez, 63'), Fermo (Cano, 63'), Gilberto, Boris i Roberto Camacho.
0-1 (9') Boris. 1-1 (33') Cristino, de penal. 2-1 (62') Cristino, de penal. 3-1 (68') Etienne Eto'o. 3-2 (79') Roberto Camacho.
Gallardo Martínez.
al locals Ñoño, Denis, Roca, Esteve i Ivan González; i als visitants Àlex, Sergio Navarro, Pablo Leal i Fermo.