TORREDEMBARRA 2

ALDEANA 4

TORREDEMBARRA: Òscar, David, Cristian (Penedés), Raúl, Ramón (Moya), Vicente, Pepo, Juan (Vila), Arturo, Calvet i Javi.

ALDEANA: Norbert, Prados, Elies, Rayo, albert, Gabi, Abraham, Dani (Sergio), Albert Borràs, Joan (Fortunat) i Aleix (Marc).

GOLS: 1-0 (1') Arturo. 1-1 (2') Dani. 1-2 (47') Gabi. 1-3 (80') Toni, de penal. 1-4 (84') Gabi. 2-4 (88') Calvet.

ÀRBITRE: Gurrera Farnós. T.G.: David, Ramon, Pepo i Arturo; Prados, Aleix i Elies. T.V.: Òscar (80').

COMENTARI: Els locals van començar bé el partit avançant-se en el minut 1, però a partir d'aquell moment els de casa van anar de més a menys, sobretot en la segona part. / NICO