La Grama millora fora de casa, però torna a perdre, aquest cop a Maó (2-1)

La Grama va tornar a Santa Coloma amb les mans buides, com sempre, però aquest cop les sensacions van ser una mica millors. Tot i el gol en fred de Guillem Martí (2'), els colomencs van dominar tota la primera part i haurien pogut empatar diversos cops, però no van estar encertats. El gol de l'empat colomenc, doncs, no va arribar fins a la segona part (60'), obra d'Hèctor Zaragoza, i poc després el partit es va posar a favor de la Grama amb l'expulsió de Reynés (69'), tot i que la inferioritat i l'entrada d'Iray al camp van esperonar l'Sporting i un gol del mateix Iray quan faltava un quart per al final va donar com a resultat una altra derrota de la Grama.
SP. MAONÈS
2
GRAMENET
1
SPORTING MAONÈS:
Moso, Tomeu Reynés, Sergio, Mourad, Moyano (Libo, 81'), Guillem Martí (Mario Mora, 84), Pedro Capó, Trujillo (Iray, 70'), Raúl Capó, Camacho i David Sànchez.
GRAMENET:
Miguel Ramos, Rubén Canelada, Raúl, Jorge (Expósito, 79'), Rezzónico, Hèctor Zaragoza (Pedro, 68'), Toni Lao, Aaron, Joaquín, Raúl Rodríguez (Eloy, 85') i Alfaro.
GOLS:
1-0 (2') Guillem Martí. 1-1 (60') Héctor Zaragoza. 2-1 (76') Iray.
ÀRBITRE:
Barberà Fuentes.
T.G.:
Als locals David Sànchez, Moyano i Mourad; i al local Aaron.
T.V.:
Al local Tomeu Reynés (69'), amb dues grogues.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.