Al Sabadell se li glacen les idees i empata a casa contra l'Ontinyent (1-1)

Potser pel fred intens o perquè el rival era dels de la zona alta, ahir el Sabadell va frenar la ratxa de tres victòries consecutives i, el que és pitjor, el joc va perdre la brillantor de dies precedents.

Malgrat la sensació general de domini del joc del Sabadell en tota la primera part, els arlequinats no van xutar ni un sol cop a porteria, ni amb perill ni sense. Entre la falta de precisió del Sabadell –van abusar de la pilota llarga amb dos centrals molt alts–, i la ferma defensa de l'Ontinyent, els arlequinats van tenir molts problemes en els primers 45 minuts. En canvi, els valencians, que van jugar a veure-les venir i sortir al contraatac, en cinc minuts d'inspiració –amb un penal no xiulat inclòs (16')– van arribar a posar en perill el 0-0 del descans.

Després de la represa, el Sabadell va sortir especialment adormit i l'Ontinyent va fer créixer aquesta sensació amb tres accions a pilota aturada que van inquietar moltíssim la parròquia local. I quan David Torres es va escapar sol cap a De Navas, la por a la cara del públic era evident. Per sort, el porter arlequinat és una assegurança de vida i se li va llançar als peus amb habilitat. Va ser un quart d'hora de terror, però amb l'entrada de Juvenal al camp i una bona centrada de Chapi (61'), el panorama va canviar. El Sabadell va recuperar el control del partit i, en una altra falta lateral d'estratègia picada per Juve, Agustín va marcar de cap. L'alegria, però, no va durar ni dos minuts ja que en l'acció següent, una jugada amb molts rebots, va acabar amb l'empat de Raúl Manrique. Quedaven vint minuts per al final, i aquests dos gols van obrir el partit fins al punt que podria haver passat qualsevol cosa, i només un xut ras ajustat al pal de César Soriano que De Navas va tornar a aturar amb solvència, hauria pogut variar l'1-1 final.

SABADELL
1
ONTINYENT
1
SABADELL:
De Navas, Chapi, Bermudo, Pelegrí, Agustín, Robles, Blas, Puigdollers, Arnal (Jesús Milán, 78'), Roberto Morales i Joel (Juvenal, 62').
ONTINYENT:
Rangel, Soriano, Saavedra, Antonio García (Kikín, 78'), Raúl Manrique, David Torres (Gabri, 84'), Jony, Álex, Rubio, Cristian Martínez (Paco Montañés, 62') i Raúl Muñoz.
1-0 (68') Agustín. 1-1 (70') Raúl Manrique.
Muñoz Caravaca (col·legi aragonès).
Als locals Agustín, Pelegrí, Roberto Morales, Robles i Chapi; i als visitants Saavedra, Álex i Jony.