3a DIVISIÓ

El líder clava mitja dotzena de gols al Cassà

L'Hospitalet goleja sense pal·liatius un Cassà de pega i que torna a les posicions de descens

En un dia molt espès dels locals, Eloi s'apunta a la festa dels visitants amb quatre dianes

Albert Fernández
ENTRENADOR DEL CASSÀ
«En el primer temps el partit ha estat igualat i hem tingut ocasions bones, però no les hem ficat a dins»
«En el segon temps, amb 0-3 no hi ha hagut color i ells han demostrat que estan a un nivell superior»
«Sempre fa ràbia perdre per 0-6, però el que hem de fer és girar full i pensar en el desplaçament al Prat»

Després de l'1-2 a Sant Boi, a Cassà confiaven que podrien oposar resistència al líder imbatut, l'Hospitalet, però el 0-6 final deixa clar que no va ser possible. El desencert dels locals en el primer temps va topar amb la màxima efectivitat del conjunt riberenc, que va demostrar perquè té una plantilla de 2a B (0-6). Golejada del conjunt de Jordi Vinyals amb protagonisme destacat per al gironí Eloi Fontanella, autor de quatre gols. Amb l'empat del Premià, el Cassà és divuitè i torna als llocs de descens.

El Cassà de Berto Fernández va sortir amb força, però l'Hospitalet no li va fer cap concessió i només de començar va fer el 0-1. Eloi, des de 25 metres, va superar un avançat Gerard amb una bona vaselina (4'). En el primer temps, els locals es van acostar amb perill a la porteria de Craviotto, que va enviar a córner un cop de cap de Roca (7').

El desencert d'uns era gran eficiència dels altres. Eloi Fontanella va rebre una passada a l'espai de Corominas i va aconseguir el 0-2 (14'). El Cassà es rebel·lava contra la seva desgràcia, però en una doble rematada Murga va rematar al travesser de cap i en un segon intent Viale va evitar el gol sobre la mateixa línia (16'). No hi havia manera que els locals marquessin el primer. Per postres, a la sortida d'un córner, el mateix Viale va fer el 0-3.

Sense crear perill.

Després de la represa, el Cassà ja no es va acostar amb perill a la porteria de Craviotto. El conjunt barceloní, en canvi, va ser letal, i després d'un servei de Velamazán Cristian no va perdonar (0-4, 75'). L'exjugador del Sant Andreu i del Figueres Eloi va aprofitar els últims minuts per arrodonir el seu matí.

Primer va completar una acció individual amb un xut per baix que va superar Gerard (85'). Poc després, en un error del porter local a l'hora de rebutjar la pilota, Gerard va cedir la pilota a Eloi, que la va controlar i ho va completar la mitja dotzena de gols del líder (0-6, 87').

CASSÀ
0
L'HOSPITALET
6
CASSÀ:
Gerard, Robert Negre (Ferran 65'), David Busquets, Chicho, Murga, Pau Teixidor, Richi (Kity 61'), Romero, Mas, Pau Gusó i Roca (Subirana 45').
L'HOSPITALET:
Craviotto, Ivan Hammouch, Barón, Viale, Lucas Viale, Toni Velamazán, Corominas, Marcos (Gómez 45'), Eloi, Jordi Martínez (Cristian 70') i Tarrés (Lobato 57').
GOLS:
0-1 (4') Eloi. 0-2 (14') Eloi. 0-3 (24') Viale. 0-4 (75') Cristian. 0-5 (85') Eloi. 0-6 (87') Eloi.
ÀRBITRE:
Pérez Bueno.
T.G.:
als locals David Busquets i Romero i als visitants Corominas.
PÚBLIC:
Uns 300 espectadors.

El bredenc Eloi, el primer a fer quatre gols

El bredenc Eloi Fontanella és el primer jugador de tercera que aquesta temporada marca quatre gols en un partit. I això que fins ahir en duia vuit, dels quals havia fet dos en l'Hospitalet-Cornellà (4-0) de la quarta jornada. Ni Julien Hornuss (Palamós) ni Dani Planagumà (Manlleu) ni Sergio Cirio (el Prat) ni el seu company Jordi Martínez, els principals golejadors del grup cinquè, havien batut quatre cops el porter rival en un partit. Fins ahir, Hornuss havia fet tres dianes en un partit en dues ocasions, en el Palamós-Amposta (3-1) i en el Palamós-Benavent (4-2). Cirio ho havia aconseguit en el Prat-Benavent (4-1). Gràcies als gols d'Eloi, l'Hospitalet és l'equip més golejador de la 3a (45 gols) i el menys golejat (5).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.