REGIONAL PREFERENT

El Morell no aixeca cap i perd per la mínima a Mollerussa

Un únic gol en el minut 54 va servir al Mollerussa per vèncer un Morell que està en hores baixes i no treu el cap de la zona baixa. Amb 20 punts, el Morell és tercer per la cua i cada cop està més necessitat de punts. Val a dir que el partit va ser molt travat, sense gaires ocasions per cap dels dos i el que va marcar primer es va quedar els tres punts. Després del solitari gol de Pons a l'inici de la segona, els locals es van tancar al darrere i van dificultar que el Morell tingués alguna possibilitat de marcar.

MOLLER.-EL MORELL 1-0

MOLLERUSSA: José, Carles (Cravioto, 45'), Eufemio, Oriol, Saladrigues (Vilaró, 61'), Talavera, Guti (Bota, 45'), Pros, Pulido (Biosaca, 88'), Pons i Barco (Roig, 45').

EL MORELL: Andrés, Soriano (Schuster, 71'), Mercader, Rosado, Munta, Tico (Maxi, 86'), Carrión, Pol, David, Antonio i Edu (Archi, 79').

GOLS: 1-0 (54') Pons.

ÀRBITRE: Ferrero Mansilla. T.G.: Oriol, Saladrigues, Pros, Pulido, Vilaró i Bota. Soriano, Munta i Pol, del Morell. T.V.: Oriol, per doble amonestació (87'); Maxi, per vermella directa (87'), del Morell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.