3a DIVISIÓ

Vuit equips de tercera divisió esperen fins al darrer moment per incorporar tretze jugadors

Fins a disset moviments es van produir ahir, el darrer dia de mercat, en el grup català de tercera. Els més actius van ser el Blanes i el Premià, amb cinc i tres moviments, respectivament, mentre que l'Hospi, el Cornellà, el Prat, el Castelldefels, l'Europa, l'Olesa, la Rapitenca, el Reus, l'Amposta, el Llagostera i el Palamós van decidir no participar en aquesta última jornada sempre tan prolífera.

El Blanes, penúltim en la taula, va fitxar quatre jugadors: Morillo, Espinosa, Catalán i Bono, mentre que Rodri, fitxat l'estiu passat del Prat, va marxar al Terrassa. Un altre equip de la zona baixa, el Premià, va fitxar el davanter Txema i el central lituà Gaurilovas i va perdre Alberto Molina, reclamat pel Badalona, que substitueix així la baixa de David López, que ha marxat cedit al Manlleu. Tot fa pensar que els osonencs donaran en les properes hores una o dues baixes, però cap membre de l'entitat ha volgut donar noms.

Dels altres moviments destaquen el de Pipa, que torna al Vilanova, i el de Polaco, que deixa la Grama per fitxar pel Santboià. Tot i que semblava que l'Olesa es mouria l'últim dia, finalment els del Baix Llobregat han decidit apostar per dos juvenils, Carlos i Cristian, que s'entrenaran amb el primer equip.

L'ÚLTIM DIA

SANTBOIÀ
FITXATGE:
Polaco (Gramenet).
MANLLEU
FITXATGE:
David López (Badalona, cedit).
PREMIÀ
FITXATGE:
Txema (Manresa) i Edvardas Gaurilovas (Silute).
BAIXA:
Alberto Molina (Badalona, torna cessió).
VILANOVA
FITXATGE:
Pipa (sense equip).
BAIXA:
Pep Centaño.
BALAGUER
FITXATGE:
Andreu Ramos (sense equip).
BENAVENT
FITXATGE:
Francesc (Albi).
POBLA DE MAFUMET
FITXATGE:
Soares i Peinado (sense equip).
BLANES
FITXATGE:
Morillo (Oriola), Espinosa (sense equip), Catalán (Mataró) i Bono.
BAIXA:
Rodri (Terrassa).
CASSÀ
BAIXA:
Cristian Pérez.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.