L'Olesa no pot superar un Amposta efectiu

L'Amposta va viure ahir un dels partits més plàcids de la temporada com a local amb la visita d'un Olesa que només va fer sensació de perill quan els locals és van relaxar. Els del Montsià van sortir molt forts al terreny de joc i en el minut 30 ja guanyaven per 2-0. L'Olesa, però, va aprofitar la confiança local per empatar un partit que els locals van tornar a redreçar amb dos gols en la segona part.
AMPOSTA
4
OLESA
2
AMPOSTA:
Contreras, Yélamos, José Lucha, Granado, José Ramón (Jaime, 80'), Cesc, Miguel (Jorge, 88'), Edgar, Luis, Gerard i Yuri (Edèn, 62').
OLESA:
Pujol, Aitor, Bellès, Moisés, Ros, Cristian (Enric, 61'), Dani Duran (Oriol, 66'), Alex Martínez, Pelgrín, Manolo i Peque (Xavi Morón, 78').
1-0 (19') Miguel. 2-0 (30') Miguel. 2-1 (35') Cristian, de penal. 2-2 (42') Manolo. 3-2 (48') Luis. 4-2 (67') Luis.
Sales Font.
Als locals José Ramón, Contreras, Luis, José i Miguel; i als visitants Cristian, Ros, Alex Martínez i Bellès.
Al visitant Moisès (82'), doble amonestació.