3a DIVISIÓ

David Llobet, de la gespa als bits

El migcampista cambrilenc de la Pobla ha creat un lloc web dedicat al futbol de la demarcació

La proliferació de llocs web relacionats amb l'esport del futbol és una constant en el nostre dia a dia. Clubs, organismes, diari esportius, futbolistes..., n'hi ha de tota mena. Però a la Pobla de Mafumet hi ha el cas paradigmàtic d'un jugador que s'ha convertit en el creador d'un portal web dedicat al futbol de la demarcació de Tarragona: el cambrilenc de vint anys David Llobet, que ha creat www.futboltarraco.com.

La idea va sorgir fa un any aproximadament, en veure l'escassa presència d'informació dels equips de futbol del nostre territori a la xarxa. Llobet, que és un migcampista polivalent arribat enguany a la Pobla procedent de l'Europa, treballa professionalment com a informàtic i creador de llocs web. «Crear futboltarraco.com era una idea que em rondava pel cap des de feia temps i ara és una realitat que està començant a créixer de mica en mica», explica el cambrilenc.

De moment, el web està fent les seves primeres passes i s'hi poden trobar informacions, retalls de premsa i resultats del Nàstic i dels clubs de tercera divisió fins a la primera regional. També hi ha una secció d'entrevistes amb gent vinculada al futbol i un fòrum de participació. Amb aquesta iniciativa el mig grana és el pioner en la creació d'un lloc web d'aquestes característiques a la demarcació i ara només espera que les col·laboracions augmentin: «És molt important que els mateixos clubs siguin col·laboradors en les notícies o cròniques dels partits. D'aquesta manera, el web serà molt més útil per a tots els amants del futbol que hi ha a la nostra demarcació», afirma un il·lusionat David Llobet, que també ha creat un grup sobre aquest web a la xarxa social Facebook.

Un fix a la medul·lar de la Pobla

El migcampista de 20 anys, format en el futbol de base del Nàstic, va arribar a final del mercat d'estiu a la Pobla de Mafumet procedent de l'Europa i es va guanyar la confiança de Santi Coch ben aviat. D'aquesta manera, Llobet ho ha jugat gairebé tot: 24 partits de 26 possibles. De fet, el cambrilenc ha estat titular en disset ocasions, ha disputat 1.541 minuts i ha marcat quatre gols, els mateixos que va fer tota la temporada passada en les files de l'Europa. En tots aquests enfrontaments, a més, el futbolista grana no ha vist ni una sola targeta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.