2a DIVISIÓ A

El Girona fa el que pot

El preparador físic, Jordi Balcells, admet que la preparació del partit a Castelló «no és l'òptima»

Després de fer cursa contínua a la Devesa (amb la majoria de jugadors amb guants i amb les absències de Chechu i Tébar), la plantilla del Girona va fer estiraments a la pista d'entrenament del pavelló de Fontajau. El preparador físic, Jordi Balcells, reconeix que la setmana és difícil. «Amb la nevada, no disposem de camp i la preparació [per al partit de Castelló] no és l'òptima, no és la millor.»

La cursa contínua a la Devesa va substituir el treball de camp previst inicialment a l'estadi de Montilivi. «És evident que no són les millors condicions per treballar. Sense tenir camp, ens hem d'adaptar i compensar el que volíem fer amb un altre tipus d'exercicis», diu Balcells. A més, el gimnàs. de Montilivi està inutilitzable. «Al vestidor [per la llum natural que hi entra], s'hi pot estar, però a baix, el gimnàs està inundat, no hi ha llum i no ens hi veiem», afegeix Balcells.

Ús compartit.

Els jugadors del Girona, que no sabien què farien avui, van compartir el pavelló de Fontajau amb dos equips de bàsquet. Després dels estiraments a la pista d'entrenament, no hi va haver sessió al gimnàs, que sí que van fer les jugadores de l'Argon Girona. A la pista central de Fontajau, hi va haver sessió voluntària per als jugadors del Sant Josep.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.