El porter de l'Oriola es multiplica per evitar la victòria de l'Espanyol B (0-0)

L'Espanyol B continua sumant, i ja són set jornades sense perdre. Ahir, però, l'empat va ser un mal botí, ja que el filial blanc-i-blau va fer de tot per guanyar, però es va topar amb un porter, Marcos, que ho va aturar absolutament tot. Fins a cinc ocasions clares va disposar l'Espanyol B, però en totes va aparèixer Marcos per fer la guitza. I defensivament, tot i jugar a Los Arcos, l'Oriola ni es va apropar a la porteria de Víctor Ibáñez, i això que les baixes van obligar Òscar Perarnau a fer jugar Tito de central (foto) i Savall es va lesionar en el minut 10 de joc.
ORIOLA
0
ESPANYOL B
0
ORIOLA:
Marcos, Juanma, Benja, Carmelo, Quintana, Samu (Txopi, 80'), Navarro, Lobera (Karanka, 61'), Cervera, Francisco i Micro (Santacruz, 66').
ESPANYOL B:
Víctor Ibáñez, Brachi, Tito, Savall (Aitor, 11'), Javi López, Az (Ángel, 67'), Lucas Porcar (Tello, 85'), Molina, Gabri, Òscar Sielva i Luismi.
ÀRBITRE:
López Amaya.
T.G.:
Als locals Carmelo, Quintana, Samu i Santacruz, i als visitants Javi López, Òscar Sielva i Luismi.