El Benavent i el Castelldefels volen evitar el patiment dels descensos compensats

La mala situació dels equips catalans a la categoria de bronze ha encès les alarmes a la tercera divisió, i és que l'entrada a escena dels descensos compensats és cada cop més evident, si no és que els aspirants a l'ascens protagonitzin una actuació immaculada. És per això que el Benavent, l'onzè, i el Castelldefels, el dotzè, dos equips que l'any passat estaven a la primera catalana i que avui s'enfronten al camp dels segrianencs, no poden estar tranquils tot i el coixí de punts de què disposen respecte de la Rapitenca (el primer equip que ocupa posicions de descens directe). Estan a la zona mitjana de la taula, però es troben en perill.

Dinàmiques diferents.

Encara que només els separa un punt a la classificació, la trajectòria recent dels uns i dels altres és com la nit i el dia. El Benavent, que avui veurà el retorn a la banqueta local del Municipal del seu tècnic, Mauro Ravnich, ha guanyat tres dels darrers quatre partits (incloent-hi un 2-6 contra el Blanes). El Castelldefels, que a l'anada va vèncer per 3-1, només ha guanyat un enfrontament dels darrers set i setmana darrere setmana veu com algun jugador de la plantilla entra a la infermeria, en què a dia d'avui té set futbolistes: Nando, Navarro, González, Prieto, Gallego, Roberto Camacho i Cano.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.