La Pobla espera traduir la millora en victòries

La Pobla tanca demà al camp del Prat el tram de partits més complicats de la segona volta, en què el conjunt grana ha mostrat una gran imatge i no ha ensopegat ni un cop. Això sí, si el filial del Nàstic no vol patir d'aquí al final de temporada, haurà de traduir les sensacions positives en victòries, ja que ha empatat en els últims tres enfrontaments, fet que ha impedit que obrís forat respecte a les places de descens.

El duel al camp del Prat serà un bon test per als Santi Coch, ja que el rival està lluitant per mantenir-se en zona d'ascens i no perd com a local des que la Rapitenca va superar-lo (2-3) en el primer enfrontament de l'any. Segons Santi Coch els del Baix Llobregat són un rival complicat, «ja que no han perdut a casa en tota la segona volta i tenen un atac amb jugadors ràpids i perillosos». Tot i això, el tècnic grana és conscient que una victòria serviria per afrontar la resta de partits amb la moral ben alta: «Després arriba un tram clau, ja que ens les heurem amb rivals directes, als quals descartarem en la lluita per no baixar si els guanyem.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.