El Badalona i el Barça Atlètic es donaran un cop de mà si vencen avui l'Ontinyent i la Vila Joiosa

El Lleida i la Grama faran un gran pas cap a la salvació si guanyen a terres alacantines

Avui s'avancen cinc partits de la jornada 33 de segona B, la majoria dels quals a causa del fet que dimecres que ve hi ha jornada entre setmana, i volen tenir un dia més descans. En dos d'aquests duels hi ha interessos comuns en joc entre el Badalona i el Barça Atlètic. Els escapulats juguen contra l'Ontinyent, que pugna amb el filial per la segona plaça de la fase d'ascens. Per la seva banda, dues hores més tard els blaugrana reben la Vila Joiosa, que ocupa l'última plaça de descens directe i que, en cas de derrota, allunyaria aquest perill per als escapulats. D'aquesta manera, badalonins i culers es farien un favor mutu i a ells mateixos, si són capaços de guanyar avui.

38 punts ben diferents.

Els altres dos partits del dia són el de la Grama a Dénia i el Lleida a Oriola. Els dos equips catalans tenen 38 punts i si vencen faran un pas de gegant cap a la permanència, encara que els 38 punts generen sensacions ben diferents en els dos equips. El Lleida, quan més ofegat es veia, ha tret forces de sota les pedres i ha guanyat tres partits seguits, que el fan afrontar els sis partits que queden amb certa tranquil·litat. En canvi, els 38 punts de la Grama ja el tenia fa tres setmanes, i després de tres derrotes consecutives, els nervis han aflorat.

El Terrassa podria arrossegar el filial a tercera

El cinquè partit d'avui és el Mestalla-Terrassa, un duel ben trist entre un equip, el català, que és només qüestió de dies que confirmi el seu descens a tercera (si avui no guanya, o si l'Espanyol B guanya demà), i l'altre que ho farà aviat. El Mestalla, en cas que guanyi, allargarà una mica l'il·lusió de la permanència, però en cas que perdi (el Terrassa no ha perdut mai a Paterna en vuit partits de segona B) desapareixerà completament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.