La salvació del Benavent, la Rapitenca i el Premià depèn de trencar les travesses

No els queda cap altra opció. El campionat agonitza i la diferència de punts entre la setzena posició –que ocupa el Benavent, amb 39 punts– i la dissetena –en possessió de la Rapitenca, amb 33–, unida al fet que el perill dels descensos compensats aquest curs és troba més proper que mai, obliga els aspirants a la salvació a vèncer els seus partits si no volen veure's abocats a la primera catalana. I és que, amb un Olesa que ja ha baixat matemàticament i amb un Blanes amb molt poques opcions de salvar-se, el Benavent, la Rapitenca i el Premià es disputen, a priori, la darrera posició de descens directe, tot i que el Cassà i el Vilanova també podrien entrar en la lluita si encadenen mals resultats. En el cas de triple empat, el Premià seria a qui li tocaria més el rebre, mentre que en els duels directes la igualtat és total. Els segrianencs superen la Rapitenca; els del Montsià, el Premià, i els maresmencs, el Benavent. I encara hi ha més coses, perquè el calendari que els espera és contra els gall de la categoria, tot i que a mesura que aquests vagin certificant la fase d'ascens també podrien ser més assequibles. Per començar, el Benavent visita avui el Reus, que ha guanyat 12 dels darrers 15 partits i que manté una aferrissada lluita amb l'Hospi pel primer lloc. Precisament el conjunt riberenc és el rival del Premià, mentre que la Rapitenca rep la visita del tercer de la taula, el Santboià. Per rematar-ho, el Blanes, que té la salvació directa a sis punts, s'enfronta al quart, el Prat.

La tònica dels extrems es mantindrà en les properes jornades, en què la Rapitenca jugarà contra l'Hospitalet i el Prat; el Benavent, contra l'Europa i el Manlleu, i el Premià, contra el Prat. En definitiva, que no els queda cap més remei que vèncer els conjunts de la zona alta de la taula si volen continuar, una temporada més, a la tercera divisió. I tot i així, encara hauran d'esperar els descensos compensats...



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.