El Benavent i l'Europa es reparteixen els punts

El Benavent i l'Europa és van repartir ahir els punts en un encontre que només tenia certa importància per als locals, que busquen escalar posicions per evitar els descensos compensats. El partit va començar força ensopit i no va ser fins al minut 33 que va arribar el primer xut, obra del visitant Marc Fernández. Abans del descans, però, un clar penal de Pociello va ser aprofitat per Xavi Gràcia per fer l'1-0.

Després de la represa, l'Europa va sortir més fort que el seu rival, tot i que no va ser fins al minut 74, que una rematada de cap d'Ivan Plana va significar l'empat.