3a DIVISIÓ

La salvació depèn d'uns altres

El Benavent i el Premià necessiten almenys dos ascensos de catalans a segona divisió B

El Vilanova i el Palamós eviten el perill, mentre que el Cassà confia en l'Espanyol B

La darrera jornada de tercera divisió va deixar ahir, a banda del campionat de l'Hospitalet i la certificació del descens directe de la Rapitenca, la incertesa per a tres equips més, que hauran d'esperar els resultats de tercers per salvar-se. El que ho té pitjor és el Premià (17è), que necessita almenys dos ascensos de categoria, sempre que l'Espanyol B superi la promoció de permanència a segona B, si no, en necessitaria tres. El Benavent (16è) se salvaria amb un sol ascens de l'Hospitalet, el Reus, el Santboià o el Prat, sempre que el filial blanc-i-blau superi la promoció amb èxit. Si no és el cas, el Benavent hauria d'esperar almenys dos ascensos. El que sembla estar en millor posició és el Cassà (15è), que en tindria prou amb la salvació del segon equip espanyolista per salvar-se. Si la situació no afavoreix l'Espanyol B, un cop més, l'equip gironí haurà d'esperar un ascens a segona B d'algun dels quatre equips de tercera implicats en aquesta lluita.

D'altra banda, el Vilanova i el Palamós van evitar qualsevol perill i restaran una temporada més a la tercera divisió. Els Vilanovins només necessitaven un punt contra un equip que ja no es jugava res, com és el Santboià. Els homes d'Àngel Alcolea, però, van obtenir una victòria per 2-0 i es van assegurar així la salvació. El Palamós, igual que els del Garraf, en tenia prou amb un punt per evitar qualsevol ensurt futur. Així, l'equip gironí també va guanyar el seu compromís, en aquest cas contra un altre rival que no és jugava res, l'Europa. L'únic damnificat de la jornada va ser la Rapitenca, que necessitava aconseguir el mateix resultat que el Premià per evitar el descens directe. L'equip del Montsià, però, no va poder passar de l'empat.


La Rapitenca certifica el descens matemàticament desprès d'empatar a casa contra el Prat



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.