3a DIVISIÓ

BENAVENT

El Benavent decideix demà el seu futur, condicionat per la construcció d'un camp nou

La decisió de construir una llar d'infants on ara hi ha els vestidors posa en perill el futur dels segrianencs

L'assemblea general de socis que demà celebrarà el Benavent no serà com les habituals, i és que s'hi decidirà, ni més ni menys, el futur de l'entitat. El motiu? El camp municipal i la desaparició dels seus vestidors, que l'Ajuntament ha decidit convertir en una llar d'infants, oferint a canvi uns mòduls que el Benavent considera del tot insuficients. «Aquest club ha adquirit una rellevància que no es correspon amb el seu camp. Estem a tercera divisió i tenim una escola de futbol, i les instal·lacions no són les adients», afirma Andreu Subies, president de l'entitat segrianenca, que recorda que el club farà allò que els socis decideixin demà. Podrien canviar de categoria, canviar de població i, fins i tot, «plegar». I és que el març del 2009 l'Ajuntament de Benavent de Segrià es va comprometre a construir un camp nou, però avui tot està com el primer dia, aturat.

Curiosament, a la població segrianenca hi governa un tripartit format pel PSC, ERC i el PP, mentre que Andreu Subies, el president del Benavent, és regidor, independent, de CiU. «No crec que les demores estiguin relacionades amb la política del poble. Jo crec que es tracta d'un assumpte estrictament econòmic», admet Subies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.