El Vilajuïga bada i reviu el malson

Guanyava 2-0, Tibu va regalar el 2-2 (84') i l'Amposta va tancar la remuntada en el minut 90

Com si s'especialitzés a col·leccionar malsons, el Vilajuïga en va viure un altre. Després de veure com se li escapava el triomf contra el Cassà i el Blanes a última hora, l'Amposta li va remuntar un partit que semblava tenir ben lligat (2-0). Però ni així. Una altra derrota, concretada en el minut 90, i un panorama cada cop més negre.

Tot i que les primeres arribades van ser de l'Amposta, el Vilajuïga va fer una bona primera meitat. Va crear tres ocasions –dues d'Abraham i una centrada de Robert que es va passejar per davant de porteria– abans de l'1-0, un penal comès a Abraham que Víctor va transformar. Poc després, Abraham va tenir una altra bona ocasió. Més encertat va estar just després de la represa, en què va aprofitar la passada de Chacón i va fer el 2-0. A partir d'aquí, els locals van desaparèixer. Recio va avisar i Gustavo, amb un llançament magistral de falta, va fer el 2-1. El pitjor encara havia d'arribar. En una jugada còmica, el porter Tibu, que debutava, no va agafar la pilota i va esperar que Becerra li prengués i marqués (84'). I en el minut 90, Pitarque va recollir la passada de Recio i va fer el 2-3.

Napo Cayuela

ENTRENADOR DEL VILAJUÏGA

«A més dels tres punts, hem deixat escapar la dignitat esportiva. És inversemblant el que ens està passant»

«Hi ha alumnes que no van mai a classe i arrosseguen els altres, els aplicats. No puc entendre, per exemple, què li ha passat al porter en el 2-2, ni tampoc a Abraham, que ha fet el millor i el pitjor»

VILAJUÏGA

2

AMPOSTA

3

VILAJUÏGA:

Tibu, Robert (Iñaki, 46'), Jose Hernández (Borja Simón, 87'), Dani Òscar, Zou, Albert (Èdgar, 75'), Mabil, Chacón, Víctor, Abraham i Bassols.

AMPOSTA:

Raül, Lucha, Puig, Pinto (Manel, 46'), Ubay, Recio, Pitarque, Yuri, Becerra, Gustavo i Ruibal (Víctor, 46').

1-0 (30') Víctor, de penal. 2-0 (47') Abraham. 2-1 (69') Gustavo. 2-2 (84') Becerra. 2-3 (90') Pitarque.