REGIONAL PREFERENT

El cuer dóna feina

ALMACELLES

1

ROQUETENC

2

ALMACELLES:

Gatell, Paco, Cristian, Sánchez Jara, Jandro, Camon, Màxi, Barrientos (Campistó 75'), Pina (Carlos 84'), Durano (Adrià 25') i Ramon (Alonso 63').

ROQUETENC:

Segura, Julio (David García 65'), Vilanova, Moisés, Adell, Borrull, Lluís (De la Torre 87'), Manel (Gallego 65'), Trullén (Nando 73'), Marc i Javi.

GOLS:

1-0 (50') Ramon. 1-1 (76') Lluís. 1-2 (82') Marc.

ÀRBITRE:

D.H. Ricci.
T.G.:
Pels locals: Jandro, Barrientos i Adrià; pels visitants: Julio, Trullén, Javi, Nando i De la Torre.
T.V.:
Per doble amonestació a Sáchez Jara (77').

El Roquetenc va aconseguir tres punts molt suats i treballats en la visita al camp del cuer de la categoria. El partit va començar amb clar domini dels locals, però a mesura que passaven els minuts, l'Almacelles va anar perdent intensitat i el Roquetenc va obtenir les regnes del partit.

Després de la represa, els locals es van avançar primer, i arran del gol en contra, els del Baix Ebre van entrar en una fase d'incertesa en el joc. Tot i això, Lluís va firmar l'empat en el minut 76, i un minut més tard els locals es van quedar amb deu. A falta de vuit minuts per acabar, i quan els nervis començaven a afectar els visitants, Marc va fer el gol definitiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.