3a DIVISIÓ

Dinàmica truncada

La Pobla perd contra el Balaguer i talla una ratxa de cinc victòries seguides al municipal

Un penal dubtós just abans del descans i un gol en el temps afegit van condemnar els grana

LA POBLA DE MAFUMET

1

BALAGUER

2

LA POBLA DE MAFUMET:

Carrillo, Denís, Vivó, Arcega (Sergi Soler, 72'), Cristino, Virgili, Youcef (Ivan González, 81'), Osado, Esteve (Raúl Vates, 59'), Fernando i Egea.

BALAGUER:

Chiné, Usall, Vendrell, Antúnez, Tenorio, Marc Pujol, Carlos Martínez (Isaac, 76'), Genís, Estrada, Raya (Dago, 63')i Gallego (Romero, 11').

GOLS:

1-0 (19') Arcega. 1-1 (45') Tenorio, de penal. 1-2 (92') Genís.

ÀRBITRE:

Duran Peiró.
T.G.:
als locals Vivó, Egea i Cristino; i als visitants Marc Pujol i Carlos Martínez.
T.V.:
al tècnic local Santi Coch (59'), doble amonestació.

Potser va ser qüestió de necessitat, però un Balaguer molt combatiu va tallar la bona ratxa de cinc victòries consecutives de la Pobla a casa. Això sí, la clau de la seva victòria va ser un penal molt polèmic just abans del descans que va permetre als de la Terra Ferma empatar l'enfrontament. I és que els de la Noguera van sumar els tres punts amb ben poca cosa, ja que tot i la intensitat que van mostrar, no van disposar de gairebé cap arribada clara de perill.

El conjunt grana va trigar poc a posar-se al capdavant gràcies a una badada defensiva dels visitants i una passada molt precisa d'Osado, que va donar el gol mastegat a Arcega en el minut 19. A partir de llavors, van haver-hi ben poques ocasions de perill, amb un joc molt travat que feia que la pilota passés del mig del camp en comptades ocasions. Però just abans del descans, un penal molt rigorós de Vivó –el públic local va reclamar joc perillós, ja que va fer una planxa–, va permetre a Tenorio posar l'1-1 al resultat.

Els segons 45 minuts van tenir un tarannà diferent, ja que tots dos conjunts van buscar amb més insistència el gol. Tot i això, com en la primera part, les arribades de perill es podien comptar amb els dits de la mà.

L'ocasió més clara la va tenir Virgili (62'), que va rebre una gran internada d'Osado –la segona del partit–, però va arribar un pèl tard i no va poder rematar en condicions. Amb tot, semblava que l'empat seria el resultat definitiu. Però en el minut dos del temps afegit, el Balaguer va tenir la sort de cara i Genís, que va fer un gran partit, va aprofitar un enrenou dins l'àrea de la Pobla per superar Carrillo amb un xut ras i donar els tres punts al seu conjunt.

La propera (26-04-09)
Vilajuïga-L'Hospitalet; Vilanova-Palamós; Banyoles-Amposta; Europa-Blanes; Balaguer-Cassà; el Prat-la Pobla Maf.; Cornellà-Premià; Rapitenca-Mataró; Manlleu-Espanyol B; Reus-Santboià

Coch: «Ens ha faltat una mica d'ambició»

El tècnic de la Pobla, Santi Coch, que ahir va acabar expulsat, va explicar després del partit que a l'equip li havia faltat intensitat i ambició: «Avui [per ahir] potser ens hem relaxat una mica», va afirmar Coch. Tot i això, l'entrenador grana va dir: «No se li pot retreure res als jugadors, ja que estan fent una segona volta fantàstica.» «Teníem la setena posició a tir, però hem fallat», explicava Coch, que ja pensa en el pròxim enfrontament al camp del Prat: «Hi anem amb baixes importants com les de Vivó o Cristino, però amb l'intenció de guanyar per superar-los en la classificació.»