El llistó de gols es manté en el torneig Terres de l'Ebre

El bon nivell de l'edició passada es referma en la segona jornada

El Vila-real i l'escola del Barça no van fallar i tenen tres equips semifinalistes

El Tortosa aleví i els infantils de l'Amposta i la Rapitenca passen fase

Si l'any passat el públic que va assistir a la primera edició del torneig de futbol de base Terres de l'Ebre va veure bon futbol i gols, en aquesta el llistó s'ha mantingut alt i els futurs futbolistes no han decebut, i han ofert un espectacle similar. En una jornada en què la pluja només s'ha deixat veure a estones i en alguns dels camps, els equips que hi han posat més salsa han estat el Vila-real i l'escola del Barça, que han passat per damunt de tots els rivals en les tres categories en què participaven (prebenjamina, benjamina i alevina) i disputaran les semifinals. El conjunt a batre, però, serà el de la Plana, que l'any passat va guanyar el torneig en dues de les categories i aquest curs tindrà el principal escull en l'equip prebenjamí de l'Espanyol, que és l'equip amb més bons números de la competició i serà el seu rival en les semifinals. I és que l'equip de la pedrera blanc-i-blava s'ha desfet del Getafe en els quarts de final amb una golejada d'escàndol (15-0).

Tres representants de casa.

Si en la primera edició van arribar a la fase final dos equips de les Terres de l'Ebre, enguany aquesta xifra ha augmentat a tres. L'equip aleví del Tortosa, que l'any passat va perdre la final contra el Vila-real (2-1), demà es tornarà a enfrontar amb els groguets en les semifinals. D'altra banda, l'Amposta i la Rapitenca infantils també s'hi han classificat. Els blanc-i-negres tindran el complicat escull de la Roma i els blaus se les hauran de veure amb el Premià. Els setze equips que han arribat a la fase final del campionat s'enfrontaran aquest matí a l'estadi municipal de l'Ametlla de Mar, on s'espera una assistència semblant a la de l'any passat, en què més de 2.500 persones van animar-los. El gran moment d'aquesta fase, però, arribarà a les dotze del migdia, quan començaran les finals en la categoria prebenjamina i benjamina, i a tres quarts d'una, en què els alevins i els infantils es disputaran el títol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.