L'edició més blaugrana del torneig de futbol de base Terres de l'Ebre

Els conjunts benjamí i aleví de l'escola del Barça obtenen el títol

L'infantil de l'Amposta va superar la Rapitenca en la final i va aixecar la copa

L'Espanyol va ser el més efectiu i es va proclamar campió prebenjamí

17
GOLS
es van veure en les quatre finals, 8 d'aquests, però, van ser en les dues tandes de penals

Els equips de les escoles de tecnificació del Barça van agafar ahir el relleu del Vila-real i van ser els triomfadors del II Torneig Internacional de Futbol de Base Terres de l'Ebre. Si l'any passat el planter del club de la Plana va aconseguir el títol en la categoria dels prebenjamins i els alevins, enguany els benjamins i els alevins de l'escola blaugrana han guanyat el campionat. D'altra banda, l'Espanyol va aixecar la copa dels més petits i l'Amposta va convertir-se en el primer equip ebrenc a guanyar un títol, el dels infantils, en una fase final que va repetir l'èxit de l'edició passada i va reunir unes 2.500 persones al camp municipal de l'Ametlla de Mar.

La igualtat entre els equips va ser la tònica dominant de l'última jornada del campionat, que ha aplegat més de 4.000 persones, entre els joves futbolistes i els acompanyants. L'equip de prebenjamins de l'Espanyol B va ser l'únic que va imposar-se amb una gran autoritat en tots els partits i, amb una efectivitat golejadora envejable (59 dianes), va superar el Vila-real en les semifinals i l'escola del Barça en la final (4-0). El planter blaugrana, precisament, només va concedir el títol en aquesta categoria, ja que en la dels benjamins va desfer-se de la Roma (un dels favorits) i va imposar-se al Jabac Terrassa en la final. En la dels alevins va tenir algun problema més per superar primer el Lazio (1-2) i, en l'últim partit, el Vila-real (1-1), que va claudicar gràcies a la millor efectivitat dels barcelonins en els penals. Tot i això, en aquestes dues categories els groguets van ser l'equip més golejador, amb 40 i 39 dianes, respectivament.

Èxit ebrenc en els infantils.

Si es van trobar a faltar representants de les Terres de l'Ebre en les semifinals de les altres categories, en la dels infantils l'èxit va ser rotund i els dos conjunts de les Terres de l'Ebre que hi van participar van enfrontar-se en la final.

D'aquesta manera, la Rapitenca –equip més golejador de la categoria– va competir amb l'Amposta, que prèviament s'havia desfet del filial de la Roma. La igualtat va ser màxima i d'aquesta manera el títol es va haver de decidir en els penals, en què els blanc-i-negres van ser més efectius i, a més, van disposar del porter Roger Pardo, que va ser escollit el millor de la categoria.

En definitiva, la segona edició del torneig va tornar a oferir un gran nivell, amb gols i futbolistes de qualitat, i, a més, els grans favorits –excepte la Roma– no van permetre les sorpreses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.