El Vilajuïga i el Palamós encara mantenen la fe en la permanència

Uns reben l'Hospitalet i els altres se la juguen al camp del Vilanova

«Napo» Cayuela
ENTRENADOR DEL VILAJUÏGA
«El partit contra l'Hospitalet servirà perquè els nostres bons jugadors puguin demostrar de què són capaços en el futur»
«L'equip té un compromís del 150 per cent»
«Quan acabi la temporada, tenim assumit que els jugadors són lliures per anar on els convingui»
«Tothom té el que es mereix, i si el Vilajuïga baixa serà perquè s'ho ha merescut»
Jordi Condom
ENTRENADOR DEL PALAMÓS
«És una cursa contra rellotge, però mentre hi ha vida, hi ha esperança»
«Que el Vilanova ho tingui tot fet és una arma de doble tall. Tenen bons jugadors»
«En la primera part contra el Vilajuïga vam jugar massa engarrotats»

Després del 0-0 en el derbi del Divendres Sant que va enfrontar tots dos equips, el Vilajuïga i el Palamós juguen avui el partit de la 34a jornada amb fe i esperança. És el que els queda per intentar la salvació, que té més ben encarrilada el Balaguer, dissetè amb 33 punts, que no els dos equips gironins. El Vilajuïga és divuitè amb 28 i el Palamós, el degà del futbol català, és dinovè amb 27. A més, avui tenen partits difícils: els alt-empordanesos reben l'Hospitalet, tercer, mentre que el Palamós se la juga al camp del Vilanova, setè i que ja ho té tot fet.

Amb 3 punts de 33, el Vilajuïga ha anat de més a menys i necessita, com a mínim, tres victòries en les cinc últimes jornades per salvar-se. L'Hospitalet, aspirant a pujar a segona B, va comprovar en la primera volta que el Vilajuïga complica les coses a qualsevol rival (1-1 a la Feixa Llarga). Ara ja no hi ha el porter Masip, que ha tornat al Barça Atlètic. Jugarà el jove Èric, de qui Napo Cayuela està molt content.

Massa tensió.

Amb el 0-0 contra el Vilajuïga, el Palamós va fer un altre pas enrere per evitar el descens i continua penúltim. Condom, que recupera Garagarza i Ferran, va veure l'equip massa engarrotat en el derbi. Ràdio Palamós preveu retransmetre el partit en directe.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.