3a DIVISIÓ

Obert fins al final

El Vilajuïga posa la por al cos a l'Hospi en els últims minuts amb un gol anul·lat (90') i una ocasió (92')

En la primera part, el monòleg dels visitants va ser absolut, però només Montero va marcar (12')

Robert Cayuela, «Napo»
ENTRENADOR DEL VILAJUÏGA
«L'Hospitalet ha estat un dels equips que més m'ha agradat de tots els que han passat per Vilajuïga»
«Estic content del meu equip perquè ens hem mantingut a dins el partit fins al final»
«Ens hi hem deixat la pell. No puc demanar res més als jugadors»

El Vilajuïga segurament acabarà perdent la categoria, però ningú no li podrà discutir que haurà fet molta més fressa de la que s'esperava d'un equip que va arribar a tercera divisió de rebot i del qual s'esperava un pas testimonial. Ahir ho va fer passar molt malament a l'Hospitalet, que va acabar donant gràcies al xiulet final de l'àrbitre. És cert, però, que els barcelonins haurien pogut arribar al descans amb el partit resolt i haver convertit la segona meitat en un pur tràmit.

La superioritat dels de Julià Garcia en el primer acte va ser total. Van sortir decidits a sentenciar el partit i van tenir les ocasions per fer-ho. La primera va ser el 0-1, quan Montero va rematar de cap una centrada de Siscu. Posteriorment, Manel va rematar molt dur però per sobre el travesser (17'). El Vilajuïga, tancat a la seva parcel·la, tenia autèntics problemes per creuar el mig del camp. L'Hospitalet l'hauria pogut estabornir amb una doble ocasió de Montero, que va rematar al pal, i de Pedro, que va recollir el rebuig, però el seu cop de cap el va salvar Mabil quan la pilota ja entrava (31'). Abans del descans, Eric va salvar un u contra u amb Montero (40') i va posar una bona mà en una falta de David Coromina (41').

Va canviar la cara el Vilajuïga després del descans, sobretot després d'una altra doble ocasió de Pedro, que primer va enviar la pilota al travesser i el rebuig posterior als núvols (52'). Els locals es van adonar que havien de fer un pas endavant i l'Hospitalet, veient que estava negat en atac, va voler mantenir el zero, i gairebé li va sortir car. Craviotto va salvar com va poder un cop de cap de Mabil (73'), l'àrbitre va invalidar l'1-1 per una falta poc clara d'Abraham en la rematada (90') i Víctor Morales, a la mateixa ratlla, també va evitar l'empat després d'un xut de Víctor (92').