1a CATALANA

El Marianao Poblet empata a casa contra el líder

MARIANAO POBLET

0

BENAVENT

0

MARIANAO POBLET:

Àlex, Aleix, Alberto, Cano, Pocielo, I. Álvarez, Fermo, Padilla, Javi Sánchez (Marcos, 56'), Carlitos (Javi Rodríguez, 73') i Jordi Sánchez (Teixidor, 76').

BENAVENT:

Ballesteros, Isma, Sanromán, Penya, Padrones (Félix, 78'), Marçal, Hernández, Escura, Rei (Marcel, 87'), Riera i Romário (Radulovic, 90').

ÀRBITRE:

Mur Romea.
T.G.:
als locals Iván Álvarez, Carlitos i a l'entrenador Pedro Dólera, i al visitant Hernández.
T.V.:
cap.

El Marianao continua lluitant per la tercera posició amb l'objectiu d'aconseguir l'ascens directe a tercera. Ahir a casa s'enfrontava al líder en un partit complicat, però que va acabar amb el repartiment dels punts.

Durant la primera meitat, els locals van portar la iniciativa del partit i van disposar de bones ocasions de gol. La més clara es va produir en el minut 27, quan Padilla, en un llançament de falta, va estavellar la pilota a l'escaire de la porteria rival. El Benavent va dedicar els primers 45 minuts a un bon posicionament defensiu.

Després del descans, els visitants van sortir més actius i van acabar controlant el centre del camp. A part d'una ocasió clara d'Hernández per marcar, els lleidatans no van protagonitzar cap jugada de perill. En els últims minuts el Marianao va buscar la victòria, tot i que sense èxit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.