La Pobla no tradueix el seu domini

El filial grana va perdre al camp del Prat, que va ser més efectiu; encadena dues derrotes i s'allunya de la setena posició

Santi Coch
TÈCNIC DE LA POBLA
«Hem tingut el partit controlat i crec que el resultat ha estat injust pel domini i per les ocasions»
«Ara, el setè lloc queda lluny, però volem quedar al més amunt possible»

EL PRAT

2

LA POBLA DE MAFUMET

0

EL PRAT:

Toni, Marc Carrasco, Xavier Valls, Álex Pérez, Ezquerra, Ernest, Toni Pérez (Palet, 65'), Xavi Garcia (Comas, 45'), Jaime (Ramon, Giró 81'), Lara i Miguel Rubio.

LA POBLA DE MAFUMET:

Carrillo, Félez, Denís, Raúl Vates, Youcef, Osado, Esteve (Barru, 70'), Fernando (Jusi, 41'), Egea, Virgili i Cristian (Sergi Soler, 81').

GOLS:

1-0 (47') Jaime. 2-0 (73') Miguel Rubio.

ÀRBITRE:

José Díaz Rubio.
T.G.:
als locals Álex Pérez, Ezquerra i Ramon Giró, i als visitants Egea, Raúl Vates, Denís i Jusi.
T.V.:
cap.

La Pobla de Mafumet va perdre al camp del Prat, tot i fer mèrits per aconseguir almenys un punt, i encadena per primer cop en el 2009 dues derrotes que l'allunyen de la setena posició, ara a 5 punts i en poder precisament del Prat.

Tot i tenir nombroses baixes, el joc del filial grana no se'n va ressentir gaire. De fet, van ser els de Coch –ahir, va ser Vizcaíno qui es va asseure a la banqueta– els que van disposar de les millors ocasions –un cop de cap de Virgili (13') i un xut a l'exterior de la xarxa d'Osado (38')– en una primera part igualada, en què els poblencs fins i tot van arribar a reclamar un possible penal sobre Virgili (15').

Després de la represa, el Prat va sortir amb més empenta i no va trigar a avançar-se amb un gol amb un possible fora de joc de Jaime després de combinar a la banda amb Toni Pérez (48'). L'1-0 encara va donar més ales als del Baix Llobregat i a falta de poc més d'un quart per al final, Miguel Rubio va incrementar l'avantatge del seu equip, aprofitant un mal rebuig de Carillo després d'un xut creuat que havia fet ell mateix. El 2-0 no va minvar els ànims de la Pobla, que ja en el tram final del matx va disposar de tres ocasions més per escurçar la distància, mitjançant Raúl Vates (76'), Virgili (80') i Sergi Soler (89'). Després de deu partits consecutius marcant, aquest cop el resultat dels grana es va quedar a zero.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.