1a CATALANA

Empat i nota negativa

El Morell va treure un bon resultat al camp de l'Olesa

Els blaus van ser víctimes d'insults racistes dels aficionats

OLESA

0

EL MORELL

0

OLESA:

Pujol, Capilla, Francis, Fos, Manolo, Toni Arjona (Dani Duran, 60'), Xavi Morón, Raül Cortezón, Marc Carreño (Arturo, 47'), Pelegrín i Soler.

EL MORELL:

Yakan, Raül, Antonio, Rosado (Aleix, 83'), Coello, Quico (Ballart, 89'), Víctor (Munta, 25'), Eric, Carrión, David i Gonzalo.

ÀRBITRE:

Brunner López.
T.G.:
als locals Francis i Soler, i als visitants Raül, David, Gonzalo i Munta.
T.V.:
cap.

El Morell va salvar un punt en la seva visita al camp de l'Olesa, sisè classificat en la taula. Els tarragonins es van trobar amb un camp de terra impracticable que va perjudicar el joc dels dos equips.

El domini del matx el van tenir els locals, que van crear molt de perill en les jugades de pilota aturada. El Morell per la seva part, també va tenir alguna ocasió però sense repercussions de cara a gol. Tot i això, va aconseguir deixar la porteria a zero. La nota negativa de l'enfrontament la va posar un sector dels aficionats locals. Amb aquest empat, els de Pitu Iglesias se situen a cinc punts de la salvació a falta de cinc jornades per acabar el campionat.

L'afició de l'Olesa protagonitza actes incívics

En el duel d'ahir, els jugadors i l'equip tècnic del Morell van ser víctimes de l'incivisme en el món del futbol. La principal víctima d'aquesta actitud va ser el porter morellenc Yakan –jugador camerunès–, que va rebre crits, insults racistes i intimidacions d'un sector de l'afició local durant els noranta minuts. Aquests estaven situats just darrere de la porteria de Yakan, i fins i tot, van arribar a tirar-li cacauets mentre es burlaven del seu color de pell. Tot això va provocar que la policia local hagués de fer acte de presència al municipal de les Planes, però sense arribar a intervenir. Un cop acabat el partit, l'equip tarragoní es negava a sortir del vestuari fins a l'arribada dels Mossos d'Esquadra. Un cop van decidir sortir van rebre més crits d'aquests aficionats, que van acabar trencant un vidre de l'autocar del Morell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.