2a DIVISIÓ B

SABADELL

Roberto: «Firmàvem aquesta situació»

La Nova Creu Alta es va glaçar de sobte diumenge passat pocs minuts abans de tres quarts de set del vespre. L'osasunista Manuel va contrarestar el gol de Raúl Pradas i va situar un empat en el marcador que va impedir que el Sabadell certifiqués matemàticament el seu passi per disputar la fase d'ascens a segona A. «Va suposar un autèntic pal», va reconèixer el davanter Roberto Morales que, sancionat, va patir el partit des de la graderia al costat del capità Pep Pagès, lesionat. L'extremeny va afegir que va ser un partit «estrany» en què no es va palesar ni al terreny de joc ni a la graderia la transcendència.

Tot i això, la plantilla és conscient que ara toca girar full i centrar-se en el proper partit contra el Barça Atlètic al Miniestadi, on els arlequinats podrien segellar la feina o bé se'ls podrien acumular els deures per al darrer partit a casa, contra un Alcoià que s'hi podria jugar la lliga. «El Barça Atlètic fa por, té jugadors molt ràpids al davant. Però el Mini és un camp gran, que ens va bé; i en la plantilla tenim jugadors amb experiència», diu Roberto.

Malgrat la incertesa que s'ha pogut instal·lar a l'entorn arlequinat al voltant de la seva classificació per a la fase d'ascens, el davanter recorda que són tercers i: «En l'inici de lliga, ja hauríem firmat trobar-nos així.»

Moya recupera efectius per al Mini

El tècnic Ramon Moya disposarà de gairebé tots els jugadors per afrontar el derbi contra el Barça Atlètic amb les màximes garanties. El de Castellnou de Seana recupera Agustín, Roberto Morales i Pelegrí que es van perdre el darrer partit contra l'Osasuna B per sanció. Només tindrà la baixa del capità Pep Pagès que ha deixat enrere uns problemes físics, però encara no està a punt del tot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.