REGIONAL PREFERENT

Repartiment de punts i d'expulsions en el Roquetenc-Cambrils

El conjunt del Baix Camp va neutralitzar el matiner gol dels ebrencs i tots dos van acabar amb nou homes

El Cambrils i el Roquetenc van empatar ahir en l'únic partit avançat de la jornada, en un duel en què el gran protagonista va ser l'àrbitre, que va expulsar dos jugadors per cada equip amb targeta vermella directa. I és que, tot i que cap dels dos conjunts s'hi jugava gairebé res, la tensió, provocada en part pel joc dur dels visitants, va ser la nota predominant. Els roquetencs es van avançar primer, amb un gol de falta de Julio passat el quart d'hora. Poc després, els dos equips es van quedar amb un home menys, per l'expulsió de Pedro pels locals i d'Andrei pels visitants, en una doble agressió. Just quan es complia ja el temps reglamentari de la primera part i quan el Cambrils ja jugava amb un home més per l'expulsió, també per agressió, d'Àlex (42'), Jorge, culminant una ràpida jugada al contraatac, va posar l'empat en el marcador.

Després de la represa, i amb tot de cara per endur-se el triomf gràcies a la superioritat numèrica, el Cambrils va tornar a tastar el protagonisme de César García, que va expulsar Toni per una forta entrada. Ja en el tram final, i amb els dos equips jugant amb nou homes des del minut 52, els del Baix Camp van ser els que van crear les millors ocasions. Primer amb una caiguda d'un davanter quan ja estava davant del porter, que va cometre un possible penal, i després en una altra acció per a la polèmica, però que l'àrbitre va interpretar com una simulació de falta per part del jugador del Cambrils.

CAMBRILS
1
ROQUETENC
1
CAMBRILS:
Víctor, Andreu (Jordi Llorens 90'), Pau, Xavi, Martorell (Toni 45'), Pena, Edu 8Roger 45'), Vernet (Miko 85'), Pedro, Jorge i Feliu (Cañas 62').
ROQUETENC:
Alfonso, Julio, Vilanova, Moisés, Andrei, Manel (Marc 44'), Gallego (Lluís 80'), Marc Curto (Laureà 45' (Ivan 79')), Àlex, Trullent (David Cid 45') i Jari.
GOLS:
0-1 (16') Julio. 1-1 (45'+2') Jorge.
ÀRBITRE:
César García.
T.G.:
Als locals Andreu, Pau, Pena; als visitants Moisés, Gallego, Laureà.
T.V.:
Directa als locals Pedro (26') i Toni (52'), i als visitants Andrei (26') i Àlex (42').


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.