REGIONAL PREFERENT

A remolc del rival

HORTA

2

ROQUETENC

0

HORTA:

Álvaro, Sergio, Vera, Javi, Andrés (Gerard, 88'), José (Marc, 87'), Vives, Ivan (Víctor, 76'), Mario, Valderas (Juan, 68') i Amador (Juanqui, 82').

ROQUETENC:

Josué, Otero (Trullén, 45'), Vilanova (Pere, 78'), Julio, David Cid, Borrull, De la Torre (Lluís, 65'), Manel (Curto, 65'), Gallego (Gordo, 73'), Marc i Javi.

GOLS:

1-0 (30') Valderas. 2-0 (50') Sergio, de penal.

ÀRBITRE:

Molgo Hernando.
T.G.:
als locals Andrés, José, Ivan i Amador; i als visitants Borrull, Marc, Trullén i Lluís.
T.V.:
cap.

El Roquetenc va caure derrotat al Feliu i Codina contra l'Horta en un dels pitjors partits de la temporada que han disputat els del Baix Ebre. Cap dels dos conjunts es jugava res en aquest tram final de temporada, i aquesta situació es va traslladar al terreny de joc. Locals i visitants van disputar un enfrontament sense intensitat ni ritme en les jugades. L'Horta va ser qui va dur la poca iniciativa que es va veure, i va marcar dos gols en dues jugades puntuals. El Roquetenc, per la seva banda, va anar sempre al darrere del seu rival. Tot i això, en l'últim quart d'hora de partit els de Roquetes van crear més perill que al llarg dels noranta minuts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.