Futbol català

El Llagostera fa treballar de valent el Nàstic

Futbol L'encert de Powel va encarrilar el partit per als tarragonins en la primera part, però els d'Oriol Alsina es van refer en la segona

NÀSTIC2


LLAGOSTERA1


El Llagostera va perdre contra el Nàstic (1-2), al qual, però, va fer suar de valent per fer valer la seva teòrica superioritat. El domini va ser per als tarragonins en la primera meitat, en què Berry Powel va aglutinar gran part del protagonisme, en marcar dos gols en només dos minuts. A Powel no li van tremolar les cames quan es va plantar davant el porter local en dos ràpids i eficients contraatacs dels de Joan Carles Oliva. En la segona part, l'equip d'Oriol Alsina va equilibrar les forces i Samuel Bayón va marcar l'1-2. Amb una mica més d'encert, els llagosterencs haurien pogut empatar.

LLAGOSTERA: Martí, Peque, Tito, Òscar Álvarez, Àlex Ruiz, Granell, Pedrito, Masó, Marc Mas, Eloi i Miguel (també van jugar Segarra, Banal, Mir, Quim Boadas, Peque, Plaja, Pi, Samuel Bayón, Uri Santos, David Costa i Espolita). NÀSTIC: Rubèn Pérez, Julio Rico, Mingo, Seoane, Álvaro Rey, Powel, Eloy Gila, Mairata, Sergio Juste, Raúl Fuster i Tuni (també van jugar Valle, Morán, Vélez, Luceño i Jordi Roca). GOLS: 0-1 (24') Powel. 0-2 (26') Powel. 1-2 (52') Samuel Bayón. ÀRBITRE: Sauleda Torrent. PÚBLIC: Uns 150 espectadors a Vilobí.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.