2a DIVISIÓ A

Una hora per operar Bernaus (Girona)

El lateral andorrà va ser intervingut a Barcelona de la lesió al genoll i estarà a punt al final de juliol

El defensa del Girona Marc Bernaus va ser operat ahir al migdia del trencament del menisc extern del genoll esquerre. El jugador andorrà va ser intervingut durant una hora a la clínica Quirón de Barcelona, que podria abandonar demà. A Bernaus el van anestesiar de la part inferior del cos i estarà dos mesos de baixa. L'exjugador del Poli Ejido estarà a punt al final de juliol i podrà integrar-se a mitja pretemporada.

Bernaus començarà la rehabilitació per iniciar amb més bon peu la segona temporada. Aquest any, Bernaus només ha pogut disputar nou partits, ja sigui per lesió o per falta de minuts amb Raül Agné de tècnic.

Injeccions per a Chechu.

D'altra banda, el migcampista Francisco Javier Flores, Chechu, serà sotmès a factors de creixement al genoll esquerre, del qual es queixa el jugador després de les últimes participacions amb l'equip.

Les injeccions, molt doloroses, impedeixen a Chechu entrenar-se amb normalitat, cosa que dificulta que el jugador viatgi a Eibar. Ahir Chechu va seguir l'entrenament dels seus companys al santuari del Collell, a Sant Miquel de Campmajor, igual que Jaume Duran, que es recupera de l'operació d'hèrnia discal de fa dos mesos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.