Futbol català

Un jugador, a punt de morir per agressió

Futbol. Gómez (Espolla) va estar mitja hora inconscient i va passar una nit a l'hospital pels cops al cap rebuts de dos rivals del Portbou

L'Espolla-Portbou de la segona jornada del grup 31 de quarta catalana es va suspendre dissabte (2-2, 84') per una picabaralla entre els dos equips. El local Luis Miguel Gómez va estar a punt de morir per l'agressió de dos jugadors del Portbou. Testimonis dels incidents coincideixen que van témer per la vida de Gómez. “Va començar a tenir convulsions i a treure sang per la boca. Vam pensar que no hi havia res a fer i que es moria”, destaca un membre de l'Espolla, que prefereix no identificar-se.

El delegat del Portbou ha confirmat que Gómez (Espolla) va quedar estès a la gespa. Els membres dels dos clubs van quedar “en estat de xoc” i van témer que el futbolista morís. Fins que no va arribar l'ambulància –“va venir de seguida” indica l'Espolla–, la dona i el cunyat de l'agredit van haver de ser atesos a causa dels nervis i l'ansietat. Com que el jugador no respirava, la dona va colpejar-lo perquè reaccionés. De mica en mica ho va fer i va recuperar la consciència.

Després d'una hora i tres quarts, l'ambulància va traslladar el jugador de l'Espolla a l'hospital de Figueres, on va passar una nit en observació. Gómez està molt espantat, no recorda res des que va rebre el cop de puny i ha de fer repòs quinze dies.

Intentava posar pau

Luis Miguel Gómez va ser agredit quan intentava posar pau entre dos expulsats, el seu company Jaro i el visitant Manuel Flores. Segons fonts de l'Espolla, Gómez va ser agredit per Flores, que li va etzibar un cop de puny a la cara. Quan Gómez estava a terra, David Macias li va propinar una coça al cap.

Denúncia de l'Espolla als Mossos

A Espolla estan molt indignats amb el comportament dels jugadors del Portbou. Membres de l'Espolla van denunciar ahir els fets a la comissaria de Figueres dels Mossos d'Esquadra. Confien que el comitè els donarà els tres punts i tenen clar que, si el Portbou no expulsa Flores i Macias del club, no aniran el camp portbouenc a jugar-hi. La junta del Portbou es va reunir ahir a la nit per estudiar les agressions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.