El Farners guanya a fora i posa fi a la imbatibilitat de l'Avià

FARNERS2

AVIÀ: Dani, Pol, Riki, Cortizo, Sucías, Guijarro (Marc Noguera, 72'), Sellarès, Soler, Raúl, Miqui López i Noguera.

FARNERS: Bartrina, Artau, Saavedra, Banal, Alfons, Criado, Marc Vilà (Isaac, 70'), Ivan Fernández (Rueda, 52'), Casas (Carlitos, 80'), Fajardo (Herrera, 82') i Martín (Riki Solà, 59').

GOLS: 0-1 (56') Martín. 1-1 (82') Miqui Noguera. 1-2 (84') Rueda.

ÀRBITRE: López Buendía. T.G.: A Guijarro i Noguera de l'Avià, i Bartrina, Artau, Vilà, Fernández i Carlitos del Farners. T.V.: cap.

PÚBLIC: 150 espectadors.

COMENTARI: El Farners va aconseguir dues fites en superar l'Avià: en primer lloc, va superar un equip invicte en la lliga, i en segon lloc, va aconseguir la primera victòria de la història del Farners a fora de casa a 1a catalana. El partit va començar amb domini de l'Avià, que fins al minut 20 va tenir bones ocasions de gol i va fer intervenir Bartrina. A partir de la mitja hora, el Farners es va despertar i va passar a dominar el partit. A la segona part, els de Santa Coloma van fer un salt qualitatiu que es va traduir amb el gol de Martín. La fortuna va acompanyar l'Avià en el gol de l'empat, ja que Miqui Noguera va desviar la pilota al fons de la porteria. El Farners va reaccionar molt bé a l'empat, i al cap de dos minuts, Rueda, després d'una gran jugada personal, va superar per sota Dani i va establir el que va ser l'1-2 definitiu.