Futbol català

Pochettino: “Anirem a buscar-los des del primer minut”

L'entrenador blanc-i-blau, disposat a guanyar el derbi

L'entrenador del RCD Espanyol, Mauricio Pochettino, ha assegurat que els seus jugadors aniran a buscar el Barcelona “des del primer minut” del derbi català que els enfrontarà aquest diumenge, on l'equip blanc-i-blau tractarà de “mantenir la identitat”, però “amb matisos que puguin posar el Barça en dificultats”.

“El Barça ha perdut partits, però no pots entrar al camp amb aquesta mentalitat perquè comences amb el marcador a sota. Per tant, des de la modèstia i el respecte anirem a buscar-los des del primer minut. Volem guanyar i farem tot el possible per fer-ho. Mantindrem la nostra identitat amb matisos que puguin posar el Barça en dificultats”, ha avançat Pochettino en roda de premsa.

Tenint en compte que “abans dels partits no es pot donar res per fet”, l'argentí ha assegurat que el seu equip té “totes les energies posades” en el partit contra el seu veí, un xoc “que il·lusiona jugadors i afició”.

Per sorprendre el Barça, tots els entrenadors rivals “creuen tenir una fórmula o recepta per poder contrarestar” l'equip blaugrana, però Pochettino ha recordat que “cal posar-la en pràctica i demostrar-la, que és el que no ha fet gairebé cap equip fins ara”.

D'altra banda, l'argentí ha contrastat els reforços del Barcelona amb la situació del seu equip. “Guardant una mateixa estructura, el Barcelona és un equip diferent al de l'any passat, que manté el bloc però que s'ha vist potenciat amb fitxatges. En el nostre cas és tot el contrari”, ha lamentat.

Pochettino espera aprofitar “l'experiència” de la temporada passada, quan el Barça va golejar a Cornellà (1-5), per aconseguir un resultat positiu aquest cop. “Sempre hi ha matisos que es corregeixen, segur que hi ha coses per a les quals no hem trobat solucions. Tractarem de corregir-les, però tot queda en la teoria i cal desenvolupar-ho al camp”, ha comentat.

Finalment, el preparador s'ha referit als elogis de Pep Guardiola, que ha equilibrat la dificultat del derbi català amb la del clàssic. “Comparar el Reial Madrid amb l'Espanyol... Les comparacions són odioses, el nivell de potència i la diferència entre els dos clubs és clara”, ha conclòs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.