Futbol català

Juncà, la sorpresa de la llista

Futbol. 2a divisió A. Raül Agné el considera “un més del primer equip” i ahir va viatjar a Huelva amb el Girona. Moha no es va recuperar a temps

Moha no va superar els problemes físics i Raül Agné va incloure en la relació de convocats per a Huelva a David Juncà. “Jo el considero un jugador més del primer equip. I, a més, és el recanvi natural de Moha”, va argumentar el tècnic. Això no treu, però, que la presència del jugador del filial –encara en edat juvenil– va ser una gran sorpresa un dia que Agné tenia molt on triar i remenar. “No me l'emporto per omplir. Si ha de sortir, sortirà. Fa dos anys que està treballant amb nosaltres i si el veus dia a dia en els entrenaments sempre és dels destacats. Se l'haurà de començar a veure competir.”

El tècnic va deixar fora d'aquesta llista jugadors que estaven al cent per cent com Dani Erencia, Omgba i Rigo. Aquest últim ja va desaparèixer de la convocatòria de Còrdova tot i haver estat titular en el triomf contra el Nàstic. “Motius tàctics”, va dir, telegràficament, Agné sobre Rigo. El central ha comptat molt poc i sembla que el seu rol en la segona volta encara serà menor.

Ni Ballini ni Acuña

Tampoc va viatjar l'argentí Matías Ballini. Raül Agné va decidir no incloure'l a la llista perquè encara no el veu al nivell de la resta: “Ve de vacances i li falta ritme.” Si l'argentí s'hagués desplaçat, Agné tampoc l'hauria pogut fer jugar, perquè encara no té la documentació en regla. El tècnic també vol veure l'adaptació de Ballini: “Se'l veu bon recuperador i bastant intens, però és un jugador estranger i ve d'una altra cultura futbolística. Veurem quin nivell i intensitat competitiva té.”

Acuña també té proper el debut: “Estem molt contents amb ell, però els serveis mèdics han aconsellat una setmana més de marge. Està bé del genoll, però hi ha risc de problemes musculars després de tanta inactivitat”, diu Agné, que haurà passat de gestionar una plantilla de 20 efectius a fer-ho amb una de 27 o 28: “Jo, encantat de la vida. El que no era normal era que no tingués cap problema per fer la convocatòria en un equip de professional. Prefereixo que hi hagi competitivitat i que qui es quedi fora s'emprenyi”, va exposar.

Visita de Matamala

Tot i que el vol a Sevilla va sortir amb mitja hora de retard, l'expedició ja estava a Huelva a 2/4 de 7 de la tarda. Ben sopat, l'equip va rebre a l'hotel la visita de Jordi Matamala, que avui serà rival. Amb l'expedició del Girona s'hi van afegir el president, Ramon Vilaró, i l'assessor del consell, Mauricio Novach, a banda del director esportiu, Mario Barrera.

I QUATRE MÉS

Acuña, Rigo, Dani Erencia i Omgba també es queden a Girona, a banda dels tres lesionats
Independentment que encara no té els papers, Agné tampoc el veu amb prou ritme

Dilluns, la nova campanya d'abonaments

El proper dilluns s'engegarà la nova campanya d'abonaments del Girona FC per a la segona volta i tot fa pensar que el club oferirà uns carnets rebentats de preu després d'anunciar una “important reducció” en relació als preus –ja molt econòmics– de començament de lliga. El Girona va anunciar que els tres primers aficionats que passin dilluns per les oficines (obren a les 10) a fer-se abonats seran obsequiats amb objectes de marxandatge. La campanya, en la qual es donaran a conèixer altres iniciatives, es presentarà a partir de 2/4 d'11.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.