El Palamós sobreviu a un partit delicat des del punt de penal

Futbol. 1a catalana. Javi Revert (52') i Almendros (84') decideixen des dels 11 metres

PALAMÓS2

AVIÀ0

El Palamós va consolidar la segona plaça amb un triomf gens fàcil contra l'Avià, al qual només va aconseguir superar en la segona meitat i des dels onze metres.

La primera part del partit va estar molt equilibrada i els locals van tenir problemes per superar l'organitzada defensa dels visitants, que van evitar que el conjunt d'Edu Vílchez generés perill.

Després del descans, el partit es va animar i el marcador es va moure de seguida. Va ser arran d'un clar penal de Miguel sobre Almendros, que Javi Revert va transformar en l'1-0. El gol va obligar l'Avià, fins aleshores ben resguardat, a fer un pas endavant. I el cert és que els visitants van disposar de dues bones ocasions per fer l'1-1. Cornellà va salvar des de la mateixa ratlla de gol una rematada de cap de Miki López (65') i ell mateix va rematar uns minuts després al travesser (75').

L'Avià es va quedar amb un home menys a deu minuts del final per l'expulsió de Sucías. I un altre penal clar sobre Almendros el va transformar en gol el mateix jugador certificant el 2-0 final.

Joan Bayona va aturar un penal a tres minuts del final llançat per Viladomat. Bayona és el porter menys golejat de la categoria, amb 16 gols rebuts en 23 partits i ja en fa cinc que no encaixa cap gol.

PALAMÓS: Bayona, Elies (Barrera 55'), Chicho, Cano (Cabratosa 69'), Subi, Marc Vila, Sergi Romero, Almendros (Joël Múrcia 85'), Cornellà, Revert (Guitart 77') i Sergi Arranz (Ritxi Mercader 61'). AVIÀ: Edu, Pol, Cortizo, Planas (Raül Sánchez 83'), Viladomat, Miguel (Àlex González 67'), Sellarés (Guijarro 67'), Sucías, Soler, Noguera i Miki López. GOLS: 1-0 (52') Javi Revert, de penal. 2-0 (84') Òscar Almendros, de penal. ÀRBITRE: García Peñacoba. T.G.: Als locals Sergi Romero, Cornellà i Subi, i als visitants Sellarés, Miguel i Raül Sánchez. T.V.: Directa a Sucías (81'), de l'Avià. PÚBLIC: 150 espectadors.