El Guíxols no pot evitar l'ascens a 3a del Vilassar

Futbol. 1a cat. El Guíxols va aguantar el 0-1 fins el minut 55 de partit

Vilassar2

Guíxols1

VILASSAR: Rafa, Cantó, Marc Gràcia (Gascón, 79'), Peque, Uri Grau (Edu, 20'), Uri Serra, Hamza, Aitor (Pipa, 86'), Alex (Planes, 89'), Finidi (Toni, 65') i Molina. GUÍXOLS: Andrés, Chicho, Pedregosa, Tena, Cervera, Poderoso, Oriol Vila (Manu, 81'), Nierga (Colomà, 86'), Marc Medina, Peque i Xavi Mora (Pau Sala, 70'). GOLS: 0-1 (33') Xavi Mora. 1-1 (55') Molina. 2-1 (58') Molina. ÀRBITRE: Pinel Fernández. T.G: García i Toni del Vilassar i a Oriol Vila del Guíxols. PÚBLIC: Més de 800 espectadors al Xevi Ramon de Vilassar de Mar. COMENTARI: El Guíxols va jugar l'últim partit de la temporada amb els deures de la salvació fets, però amb l'opció de donar un cop de mà al Palamós, ja que el Vilassar es jugava l'ascens a la tercera divisió. A la primera part, l'equip local es va mostrar molt nerviós, tot al contrari que el conjunt de Ramon Monràs que va fer uns bons primers 45 minuts i fins i tot va aconseguir avançar-se al marcador amb un gol de Mora (33'). El descans va beneficiar l'equip local, ja que conscient del que s'hi jugava, va sortir molt fort. En tres minuts, i a través de dues jugades a pilota aturada, Molina va donar la volta al marcador i, en conseqüència, l'ascens a la tercera divisió per al seu equip.