Futbol català

L'Espanyol B compta tenir una plaça a 2a B

Futbol. El Palamós i el Peralada pujaran si la federació espanyola confirma l'ascens del filial

L'Espanyol B ha accelerat la confecció de la plantilla els últims dies, i ho ha fet amb una única idea al cap: obtenir una plaça a segona divisió B per la via administrativa. El límit per presentar candidatures per pujar acaba avui a les 10 del matí i, tot i que hi haurà més peticions, l'Espanyol B confia a obtenir una plaça. Per fer-ho ha de pagar un aval de 190.000 euros, i el club estaria disposat fins i tot a jugar en un altre grup.

Si la federació espanyola confirma l'ascens del filial blanc-i-blau, hi haurà alegria tant a Palamós com a Peralada. El conjunt baixempordanès pujaria a tercera divisió, cosa que ja hauria aconseguit automàticament si en la fase d'ascens a segona B hi hagués hagut un segon èxit dels equips catalans (només va pujar el Prat). Per al Peralada, l'ascens de l'Espanyol B significaria recuperar el lloc a primera catalana que havia perdut. També se'n beneficiaria l'Anglès, que tornaria a ocupar un lloc a segona catalana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.