Futbol català

Encertants amb premi

La porra. De les 454 persones que van votar per l'Almeria-Girona, 21 van endevinar el 2-1. Els premiats són de quatre comarques diferents

La porra que organitza El Punt Avui lligada als resultats del Girona ha repartit la segona tanda de premis. Els quatre afortunats van sortir d'entre les 21 persones que van endevinar el 2-1 de l'Almeria-Girona i són de quatre comarques diferents. Sara Salgado, de Girona, s'endú l'abonament per veure tots els partits del Girona a Montilivi la temporada que ve. Lluís Badia, del Pont de Suert (Alta Ribagorça), guanya un àpat al restaurant Can Veí de Sarrià de Ter. L'àpat al restaurant Draps de Girona és per a Eduard Morales, de les Planes d'Hostoles. I la nit d'hotel a la cadena Sidorme, per a Marc Boada, de Sant Feliu de Guíxols.

La porra de l'Almeria-Girona va tenir 454 vots. Els resultats més votats van ser per victòries del Girona: l'1-2 (132 vots) i el 0-1 (53). Des que va acabar el partit al Jocs Mediterranis, ja es pot votar a www.elpuntavui.cat pel partit contra el Madrid B, de dissabte a Montilivi. Serà l'última jornada de la lliga regular, abans de la disputa de la fase d'ascens.

Els quatre guanyadors

Abonament del Girona:

Sara Salgado Moret (Girona)

Àpat a Can Veí:

Lluís Badia (el Pont de Suert)

Àpat al restaurant Draps:

Eduard Morales Boix (les Planes)

Nit d'hotel al Sidorme:

Marc Boada Gibert (St. Feliu G.)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.