Futbol català

Completa l'àlbum de cromos del Girona

CADA DIA, SET CROMOS GRATIS. Fins dissabte vinent, amb El Punt Avui i El 9 Esportiu

Per completar l'àlbum del Girona FC Un any de primera, que avui s'ha distribuït amb El Punt Avui i El 9 Esportiu a les comarques gironines, trobareu cada dia encartat en aquests dos diaris un full amb set cromos per acabar la col·lecció. Tothom que el completi i ho faci saber a El Club del Subscriptor trucant al número 902 22 10 10 o enviant un missatge electrònic a [email protected] abans del 20 de juny amb el nom complet, l'adreça, el DNI i el telèfon, podrà guanyar una moto, una bicicleta, nits d'hotel, àpats i abonaments per veure el Girona la temporada que ve.

Continuen les porres

La porra sobre els resultats del Girona que El Punt Avui i El 9 han organitzat a través del web www.elpuntavui.cat en els últims partits de la lliga té continuïtat per als partits de la promoció d'ascens. A més dels premis setmanals als encertants, tots els participants a totes les porres poden guanyar una de les dues samarretes del Girona firmades pels jugadors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.