Futbol català

PERE TRIAS GALLARDO

EXJUGADOR –DEL 1980 AL 1983– I MEMBRE DE L'ASSOCIACIÓ DE VETERANS DEL GIRONA

“A Girona ja li toca estar a primera”

Com veu la temporada del Girona?
Molt bé, la veritat. Ningú pensava que amb l'equip que hi ha arribessin on s'ha arribat. M'hauria agradat veure'ls més aquest any i no he pogut.
Veu possible l'ascens a primera?
És complicat perquè ens ha tocat l'Alcorcón. I si superem l'eliminatòria hi ha dos equips molts difícils. Sobretot Las Palmas, que és l'os. És un històric i té molts factors a favor seu. Ara, per ganes, crec que el Girona pot superar-ho si passa primer l'Alcorcón.
I si el Girona puja a primera, què?
Econòmicament suposo que sortiria bé. És un gran repte perquè totes les capitals han estat a primera. A Girona ja li toca estar a primera. I pel potencial futbolístic que hi ha a la província, també ja toca. L'equip actual amb dos, tres o quatre incorporacions, crec que pot fer molt bon paper. Però és primera divisió i hi ha equips molt i molt bons.
Seria partidari que s'ampliés el camp?
Girona és una demarcació on hi ha molta gent que li agrada el futbol. Pel fet de tenir l'equip a primera suposo que vindria moltíssima gent. I això significa que la capacitat del camp queda petita. Si es fes més gran, i passés que puja i torna a baixar, sempre quedarà que tens un camp amb massa capacitat. Però sóc partidari que hi hagi més places.
Quina repercussió tindria a la ciutat?
Girona és molt coneguda, però tenir un equip a primera en una època de crisi seria molt bo per als comerciants, hotelers i restauradors. Per al soci, dir d'una vegada que hem estat a primera. I per a l'aficionat etern, la il·lusió de veure el seu equip a primera.
Com a jugador, va viure un ascens però ben diferent al d'ara, no?
Era una època de molt trasbals econòmic al Girona. Es va fer un equip molt de casa, amb molt poques incorporacions de fora. Estàvem a preferent i es va poder assolir l'ascens a tercera divisió. La il·lusió sempre és la mateixa, però no té res a veure. La primera divisió és professional i nosaltres érem amateurs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.