Futbol català

OPINIÓ

Els abonats mereixen molt més respecte

El Girona està jugant amb foc amb els abonats, i s'acabarà cremant. Tot l'any presumint de tenir sensibilitat envers els seus aficionats més fidels i omplint-se la boca que se'ls ha de cuidar, i resulta que ahir els va clavar un cop baix que els va deixar indefensos a les portes del partit més transcendental de la història del club. Que s'ho faci mirar, el Girona, però no és normal que menystingui d'aquesta manera uns incondicionals que, si s'han fet abonats, és perquè senten els colors i també perquè el carnet dóna uns drets, com un seient fix i no haver d'anar a comprar l'entrada cada vegada que el Girona juga a Montilivi.

Alguns abonats es quedaran demà sense el seu seient (sense entrada seria ja un pecat capital i difícil de perdonar), ja que és possible que el Girona el vengués a un no abonat, ahir al matí. Per si no haguessin pagat prou penitència aquesta temporada, amb les reiterades jornades econòmiques al final i, abans, amb la promesa incomplerta per part del club que aquest any no es regalaria ni una sola entrada.

Ahir hi va haver una carta oberta del president i també una rectificació, a destemps, del club que encara van embolicar una mica més la troca. Déu vulgui que el Girona pugi a primera perquè, si per desgràcia no ho fa, les baixes d'abonats indignats pel curs vinent es comptaran per milers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.